Home
Diensten
Over TKM
Projecten
Contact
English EN Deutsch DE
UW OPDRACHT IS
ONZE UITDAGING
UW PROJECT
VAN A tot Z
UW VERHUIZING
KENT GEEN GRENZEN
UW VEILIGHEID
IS ONZE VEILIGHEID

Industriële verhuizingen

Turnkey Movement verzorgt industriële verhuizingen van locatie A naar B. Of uw verhuizing intern of wereldwijd is, dat maakt voor ons geen verschil. Met onze eigen monteurs kunnen wij u assisteren bij de (de)montage van uw machines, installaties en/of productielijnen. Dankzij onze ervaring hebben we onze kennis en creativiteit weten uit te breiden.

Het zoeken naar de gepaste oplossingen voor uw industriële le verhuizing is onze kracht. Uw machines is uw business. Wij zorgen dat uw productie zo snel mogelijk terug op gang is. Het modificeren en gereed maken van uw machines, installaties en/of productielijnen, zowel nieuw als gebruikt, is onze taak.

Machine transport

Turnkey Movement zorgt ervoor dat zowel grote als kleine modules, waarbij gewicht en afmetingen geen grenzen kennen, op plaats van bestemming terecht komen. Wij denken met de klant mee waardoor we met minimale impact op uw bedrijfsvoering uw machines kunnen verplaatsen. Indien uw machine nog niet gereed is voor transport, helpen wij u graag bij machine ontmanteling, assemblage en onderhoud checks.

Speciaal transport

Turnkey Movement lost het logistieke vraagstuk voor u op. Voor ons is geen land te ver en geen lading te groot, wij verzorgen het volledige transport. Ons transport bestaat niet alleen uit machine transport.

Turnkey Movement rijkt niet alleen de helpende hand naar de Business-to-Business markt maar ook de Business-to-Consumer markt. 

Hijs- en kraanwerkzaamheden

Turnkey Movement beschikt over verschillende kranen die ze bijvoorbeeld in kunnen zetten op locaties waar de ruimte beperkt is, denk hierbij aan het verplaatsen of hijsen van machines in fabriekshallen. Deze hijswerkzaamheden voeren wij zowel intern als extern uit met hydraulische of mechanische liftsystemen. Het is bij Turnkey Movement ook mogelijk om diverse kranen in te huren.

Export verpakkingen, op en overslag

Turnkey Movement kan uw producten verpakken en transporteren. Deze verpakkingen zorgen voor optimale bescherming tijdens de reis naar de nieuwe bestemming.
Wij ondersteunen uw exportactiviteiten en daarbij verzorgen we de benodigde documenten.
Of het nu gaat om het verpakken, transporteren of exporteren van één machine of een volledige productielijn. De juiste professionals die met veel plezier en vakmanschap uw opdracht uitvoeren.

Ook kunnen wij uw kapitaal krachtige machines en goederen geconditioneerd opslaan.

Deel deze pagina: